O MINISERIJI MAČEK MURI

Maček Muri pisatelja Kajetana Koviča je oživel v domišljijskem animiranem svetu miniserije Maček Muri. Vsak del je inspiriran s pesmimi Nece Falk in Jerka Novaka. V prvem delu Murija prebudi zvonček v uri. Ker ima Maca rojstni dan, jo povabi na kosilo. V drugem delu se Muri zaplete v težave, zagodi mu jo “ropar Čombe, ki nastavlja pasje bombe”. K sreči pa se njegov sprehod le srečno končna in z Maco se le odpravita na kosilo.

Prvi del miniserije Maček Muri – Rojstni dan, 2013
V uvodnem delu spoznamo Murija v težavah, saj je pozabil, da je danes Macin posebni dan. Na srečo ga na to opozori dobri prijatelj, izumitelj Miki.
Drugi del: Maček Muri – Sprehod, 2016
Murijev sprehod do glavnega trga se nepričakovano zapleta, Muri pa išče način, kako bo vseeno točno prišel na trg, kjer se sreča z Maco.
Tretji del: Maček Muri – Kosilo, 2018
Muri in Maca se lačna odpravita do restavracije Črni maček, kjer kuha najboljši kuhar Žane. Ampak … ‘V Črnem mačku straši!!!’ Bodo mucki ostali lačni?

Skupaj bo miniserijo sestavljalo pet delov.

Oglejte si napovednike in kupite DVD

OGLEJTE YOUTUBE KANAL MAČEK MURI

Z NAKUPOM V SPLETNI TRGOVINI PODPIRATE USTVARJALCE MINISERIJE MAČEK MURI

V spletni Mačji trgovini najdete PAKET DVD Maček Muri 1. in 2. del, ter DVD za vsak del posebej. Na voljo tudi majice z motivi Muri, Maca in Čombe za otroke in odrasle!